Shqip English

Vesa GJINAJ kaloi edhe xhiron e dyte te turneut ITF “World Tennis Tours J5 Tirana”

29 maj 2019

Vesa GJINAJ kaloi edhe xhiron e dyte…


K.T. Sporek me 01-02 qeshor organizon turneun per grupmoshat U12.

29 maj 2019

K.T. Sporek me 01-02 qeshor organizon turneun…


Tenistet tane po marrin pjese ne turneun Bitola Open -U14

Turneu i Tennis Europe, Bitola Open-U14

Melos Nallbani shenoi…


Kete fundjave me 01-02 qershor K.T. Rilindja dhe K.T. Prizreni do te organizojne turnet e radhes

28 maj 2019

Kete fundjave me 01-02 qershor ne Prishtine…


Vesa Gjinaj kaloi xhiron e pare ne turneun “Tirana Open U18”

28 maj 2019

Vesa Gjinaj kaloi xhiron e pare ne…


Ka filluar turneu “Tirana Open- U18” dhe “Bitola Open- U14”.

28 maj 2019

Ka filluar turneu “Tirana Open- U18” dhe…


Gresi Bajri fituese e turnet Mjeshtri Juniors U14

25 maj 2019

Ka perfunduar dita e pare e turneut…


Vesa Gjinaj kampione ne double te turneut “National Sport Park Open U16”

17 maj 2019

Vesa Gjinaj fituese ne double te turneut…


Ka perfunduar turneu “Mjeshtri Open U12”

19 maj 2019


Ka perfunduar edhe turneu “Mjeshtri…


Mei Hasanaj dhe Erion Prizreni fitues te turneut orange ne turneun Peja ROG

19 maj 2019

Mei Hasanaj dhe Erion Prizreni nga KT…


Jeton Hajdari shpallet kampion i turneut “Arena Spring Seniors”

19 maj 2019


Jeton Hajdari shpallet kampion i…


Morea Dreshaj dhe Rron Ramadani fitues ne red te turneu Peja kids Open

19 maj 2019

Morea Dreshaj nga KT Peja dhe Rron…


Ka perfunduar dita e pare e turneutArena Spring Seniors, dhe Mjeshti Open U12

18 maj 2019

Ka perfunduar dita e pare e turneut…


Vesa Gjinaj ka hyre ne finalen double te turneut “National Sport Park Open”

17 maj 2019

Vesa Gjinaj ka hyre ne finalen double…


Federata e Tenisit ka mbajtur sot takimin konsultativ me perfaqesuesit e klubeve te tenisit.

16 maj 2019

Federata e Tenisit ka mbajtur sot takimin…


Turnet qe do te organizohen me 18-19 maj

13 maj 2019

Kete fundjave me 18-19 maj do te…


Diar Ymeri dhe Andra Byci jane fitues te turneut Peja ROG Open 2019 ne kategorine green

12 maj 2019

Diar Ymeri dhe Andra Byci jane fitues…


Shtyhen garat Red dhe Orange te turneun Peja Open

09 maj 2019

Njoftim:

Ju njoftojmë që për shkak të…


Kampin për certifikim të trajnerëve të tenisit Level1

08 maj 2019

Federata e Tenisit e Kosovës në bashkëpunim…


U hodh shorti i Kampionatit Ekipor 2019

07 maj 2019

Shorti i Kampionatit Ekipor 2019, i cili…