Shqip English

Perfundoi turneu “Kalaja Open-2018, U12 U14

Ka perfunduar turneu “Kalaja Open- 2018”, per kategorine U12 dhe…


Perfundoi dita e pare e turneut “Kalaja Open-2018”

29 shtator 2018

Perfundoi dita e pare e turneut “Kalaja…


Perfundoi turneu “Prishtina Open Rog-2018

Kane perfunduar edhe garat green e turneut “Prishtina Open Rog-2018”,…


Perfundoi dita e pare e turneut “Prishtina Open ROG-2018”

Perfunduan garat Red dhe Orange te turneut “Prishtina Open ROG-2018”,…


Nxensit e Shkolles “Mustafa Bakija” vizituan Klubin e tenisit Gjakova

Sot nxenesit e Shkolles “Mustafa Bakija” vizituan Klubin e tenisit…


Panairi i Sportit ne komunen e Gjakoves

Akademia e Tenisit HotShot, sot e promovoi po ashtu tenisin…


Panairi i Sportit 2018, ne Prishtine.

Panairi i Sportit 2018, ne Prishtine.

Sot ne kuader te…


Perfaqesuesit tane nga Kosova zene vendin e pare ne doublen e Albanian Senior’s Open-2018

Perfaqesuesit tane nga Kosova ne tenis zuren po ashtu vendin…


Perfunduan edhe garat e turneut “Drenica Open- 2018,U16”.

Perfunduan edhe garat e turneut “Drenica Open- 2018,U16”.

Sot ne…


Jeton Hajdari kampion i turneut “Albanian Senior’s Open-2018”

Ish-kampion i shumefishte i Kosoves ne tenis Jeton Hajdari zene…


Jeton Hajdari arriti ne finale-single te turneut Albanian Senior’s Open-2018

Jeton Hajdari arriti ne finalen single ne Albanian Senior’s Open…


Çifti Kosovar avancon ne finale- double ne turneun “Albanian Senior’s Open 2018”.

Çifti Kosovar avancon ne finale- double ne turneun “Albanian Senior’s…


Perfundoi turneu “Dielli Teb Kids- 2018”

Perfundoi turneu “Dielli Teb Kids- 2018”.

Me 22 shtator…


Dielli TEB Kids 2018

Kete fundjave me 22-23 shtator, K.T. DielliX ne bashkepunim me…


Perfundoi turneu “Prizreni Open 2018- ROG”

Dje u mbajten garat per grupmoshat Red dhe Orange, meshkuj…


Jeton Hajdari rikthehet me fitore

Jeton Hajdari, ish-kampion i shumefishte i Kosoves ne tenis per…


Turneu ROG ne Peje

Ne terenet e tenisit ne Brestovik KT Peja ne bashkepunim…


K.T Rilindja arriti te fitoj ne gjysmefinale me rezultat te pergjithshem 3:2 kunder K.T Prishtina.

KT Prishtina kd KT Rilindja 2:3

Edon Ademi kd Granit…


Enrad Seniors +35 me 7 - 9 shtator

Me 7,8 dhe 9 shtator do te organizohet turniri per…