Shqip English

Top Reklama Open 2018 - ROG

Flatra Koshi zuri vendin e parë sot në garat e…


Perfundon turneu EuroKos Open U14

Eurokos Open u mbyll me ndeshjet me finalisten Vesa Gjinaj…


Vesa Osmani dhe Filip Pavić fitues te turneut Sporek Open U12

Ka perfunduar turneu Sporek Open ne bashkepunim me FTK i…


KT Sporek do të mbaj turneun për kategorinë U12, meshkuj dhe femra

.