Shqip English

Çertifikohen dhjetëra administratorë të Federatës së Tenisit të Kosovës

Dhjetëra administratorë të Federatës së Tenisit të Kosovës (FTK) dhe…


24 administratorë të tenisit fillojnë kursin bazik për administratorë të sportit

Federata e Tenisit të Kosovës i është përgjigjur masivisht ftesës…