Shqip English

Perfundoi Turneu i Tenisit “Pavarsia” ne Tirane

Perfundoi Turneu i Tenisit Pavarsia per moshat +35 dhe U12…


Prishtina, Kampione Ekipore e Kosovës në Tenis

Klubi i tenisit “Prishtina” është Kampion ekipor i Kosovës në…


Kampionati Ekipor i Kosovës - Prizreni finalist i pare

Prizreni është finalist i parë i Kampionatit të nëntë…


Perfundoi turneu i moshave U10 ne organizimin e Federates Shqiptare te Tenisit

Perfundoi turneu i moshave U 10 per tre kategorite(topa te…