Shqip English

Melos Nallbani dhe Aja Broqi triumfuan ne turneun Prizreni Open U12

Të shtunen dhe të dielen Kt Prizreni organizoi turneun U-12…


Sporek Open ROG

Turneu Sporek Open ROG u mbajte diten e shtune me…


Federata e Tenisit I shpreh ngushëllime familjës Nallbani dhe Klubit të Tenisit “Peja”.

Përkujtim
Enes Nallbani – Kryetar i Klubit të Tenisit…