Shqip English

Federata e Tenisit fiton apelin kundër vendimit të ITF në Tribunalin e Pavarur Sportiv

Federata e Tenisit ka fituar apelin në Tribunalin e Pavarur…


EUROKOS Open 2017 - ROG

Perfundoj me sukses turneu Eurokos Open 2017. Ne kete turne…


Federata e Tenisit organizon seminar për përgaditjen mentale në tenis me Igor Saric nga Kroacia

Në vazhdimësi të ndritjes së zhvillimit të trajnerëve dhe të…


Forta Morina dhe Drinor Shamolli fitues te EUROKOS Open 2017 - U12

Forta Morina mposhte Aja Broqin ne finale me rezultat 6:0,3:6,11:9(super…


Turneu i tenisit “Prizreni - Kuq, Portokall, Gjelbërt” 2017

Në organizim të klubit të tenisit “Prizreni” u mbajt turneu…


EUROKOS OPEN 2017 - U12 & ROG

Kete vikend me datat 16 dhe 17 do te zhvillohet…