Shqip English

Melos Nallbani dhe Forta Morina fitues te turneut Mjeshtri Open 2017 - U12

Forta Morina ne finale mposhti me rezultat 6:3,6:4 Aja Broqin…


Mjeshtri Open 2017 - ROG

Red:
Vajzat: 1. Ajla Birdaini 2. Yaysana Maibam

Vesa Gjinaj fituese e Kosova Ladies Open 2017

Ne finale Vesa ishte me e mire se sa kundershtarja…


Edicioni i tete i turneut “Kosovo Ladies Open 2017”