Shqip English

Top Reklama Open 2017 ne kategorine ROG

Ne organizin te KT Peja dhe Federates se Tenisit te…


Melos Nallbani dhe Aja Broqi janë fitues të turneut “Top Reklama Open 2017” U-12

Anëtaret e Klubit të Tenisit Peja, Melos Nallbani dhe Aja…


Vesa Gjinaj vendi i parë ne turneun U16 ne Munich te Gjermanisë


Tenistet që do të përfaqësojnë Kosovën në EYOF “Gyor 2017”, udhëtuan për në kampin përgatitor

Sportistët do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian për…


Bajraliu mbrojti titullin në Dielli TEB Open 2017

Tenisti prishtinas ka fituar për herë të tretë në turneun…


DIELLI TEB OPEN 2017


Shpetim Hoxha fitues i turneut Enrad Seniors Open 2017

Shpetim Hoxha nga Shqiperia eshte fituese i turneut Enrad Seniors…