Shqip English

Perfundoj turneu ROG i organizuar nga Kt Sporek-Gjakove

Turneu me 30 pjesemarres 30 kaloi pa probleme dhe…


Ansambleja Vjetore e Tennis Europe, Sochi-Russia

  Më 23-26.03.2017 nenkryetari Jeton Hadergjonaj ka marre pjes në…


Sporek Open “ROG” 2017


Albanian Bowl 2017 me pjesmarres nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali Zi

Te premten me date 17 mars do te filloj turneu…


ITF/Tennis Europe Training Camp for players U12 & Development Championship for players U14

Gjatë 10 diteve te kaluara Përfaqësueset U-12 dhe U-14 të…


Perfaqesuesja U14 e Kosoves ne Antalya

Perfaqesueset U14 e Kosoves ne tenis diteve te ardhshme do…


Përgatitjet për Davis Cup ne Tirane

Kane filluar pergatitjet e reprezentacionit te Kosoves per garen boterore…


Orari i garave 2017

Orarin e garave per vititn 2017 mund ta gjeni ne…