Shqip English

MKRS-ja investon 450 mijë euro për ndërtimin e kompleksit të Tenisit në Gjakovë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot një…


DAVIS CUP 2017 - KUALIFIKIMET

Rregullat e Turneut Kualifikues per Davis Cup:
1. Luhet…


Dita e pare e Turneut Kualifikues per Davis Cup

Rregullat e Turneut Kualifikues per Davis Cup
1.…