Shqip English

Tenistet nga Kosova marrin pjese ne Shkodra Indoor Open 2016

Pas thirrjes nga Klubi i Shkodres, tenistet nga Kosova morren…


Vesa Gjinaj dhe Forta Morina fitojne bindshem ne gjiron e pare te turneut U14 ne Maqedoni


Promovimi i tenisit - Kopshti i femijeve YLLKA ne kuader te shkolles MEHMET AKIF, Prizren

Kane marre pjes femijet parashkollor dhe klasat e para, dyta…