Shqip English

Mejdi Rexhepi zgjedhet kryetar i ri i Federatës së Tenisit të Kosovës

Ansambleja e Përgjithshme Zgjedhore e FTK-së, ka zgjedhur Mejdi Rexhepin,…


Forta Morina dhe Mal Agushi Kampionë te turneut “A&S Open 2016” U-12

Forta Morina nga Prishtina dhe Mal Agushi nga Shkupi, jane…


Vesa Gjinaj ne finale te Kampionatit te Hapur ne Maqedoni - U12

Tenistja kosovare Vesa Gjinaj po shkëlqen në Kampionatin e Hapur…


Vesa Gjinaj kalon edhe raundin e dyte ne Kampionatin e Maqedonise

Vesa Gjinaj raundin e pare e kalon me fitore 6:1,…


Prizreni finalist i parë i Kampionatit Ekipor në Tenis

Kampioni në fuqi i Kosovës në tenis, ekipi i Prizrenit…


Lincencimi i 12 trajnereve nga Federata Nderkombtare e Tenisit (ITF Level 1)

Sot dhe dje ishin ditet perfundimare te seminarit per licencimin…


Perfundoj Seminari 5 ditore me Vjeran Friscic qe u mbajt ne Prizren

Eksperti Kroat, Vjeran Friscic, dul i kenaqur me avancimin e…