Shqip English

Ekipa e Kosoves ne DAVIS CUP

Hyda Banjska, Granit Bajraliu, Gurash Hasani dhe Meldin Mustafi.


Kosova ne Davis Cup per here te pare

Është hudhur shorti i xhiros së parë në grupin III…