Shqip English

Ministri Krasniqi takoi drejtuesit e Federatës së Tenisit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi ka takuar…


World Tennis Day Gracanica

Another celebration of World Tennis Day in Kosovo. Tennis Club…


Kosova feston Ditën Ndërkombëtare të Tenisit

4 Marsi në mbarë botën njihet si Dita Ndërkombëtare e…