Shqip English

Prishtina 2012 U8 U10 U12 vajza dhe djem

Nën patronatin e Federatës së Tenisit të Kosovës dhe organizim…


Wheelchair tennis in Prishtina, Kosovo

Me datën 12 Shtator 2012, Federata e Tenisit e Kosovës…


Gracanica Juniors 2012 U14

Të shtunën dhe të dielen në Gracanice u mbajt turneu…