Shqip English

Besiana Galani eshte fituese e turneut per kategorine U14 ne Peje

Ne organizim te KT Peja dhe ne bashkepunim te ngushte…


Meldin Mustafi eshte fitues i turneut per kategorine U-14 ne Peje

Anetari i KT Prizreni, Meldin Mustafi eshte fitues i turneut…