Shqip English

85 fëmijë në turneun e tenisit në Pejë

Në organizim të klubit të tenisit Peja në bashkëpunim me…


Tirana Open 2012 per veterana

Në organizim të Federatës Shqiptare të Tenisit, qendrës sportive dhe…


Sporek Open 2012 U14 M

Tuniri U14 per Meshkuj i cili u organizua ne terenet…


Besiana Galani nga Peja fituese e U-14 në Prizren

Tenistja e talentuar nga Peja, Besiana Galani triumfoi në turneun…


Hasani fitues i “Dielli TEB Open 2012”

Tenisti prizrenas, Gurash Hasani, vazhdon traditën e rezultateve të mira…