Shqip English

Konferenca Botërore e Trajnerëve të tenisit ne Egjipt

Dy trajnerë të tenisit nga Kosova, Arben Islami dhe Jeton…


Prishtina dhe Prizreni ne finale te kampionatit ekipor te Kosoves ne tenis

Dy ekipet më të mira të Kosovës, Prishtina dhe Prizreni…