Shqip English

Down Syndrome Kosova Tenis

Me bashke-iniciativen e Jeton Hajdarit (trainer i certifikuar i tenisit)…


Seminari për trajnerë “Puna me fëmijët nën moshën 10 vjeqare dhe sistemi i garave për këtë kategori”

Federata e Tenisit të Kosovës organizoi gjatë tre ditëve të…