Shqip English

Kosovo Ladies Open 2011

.


ITF/TE Programi për Zhvillimin e Tenisit në Kosovë

Seminari për trajnerë të tenisit Tema: Metodologjia e punës dhe…


Yllka Hyseni triumfon në Gjakovë turneun U-16 për femra

Yllka Hyseni tenistja që jeton dhe ushtron në Danimarkë, është…