Shqip English

Tenisi kosovar ne TRASNWORLD SPORT

Emisioni i njohur dokumentar sportiv “TRANSWORLD SPORT” qëndroi në Kosovë…


Kampi njëjavor i tenistëve të rinjë kosovar në Ulqin

20 tenistët më të mirë kosovar të moshës prej 10-16…


Dimitar Grabulovski bindshëm më i miri në “Eng Office 2010”

Tenisti më i mirë nga Maqedonia dhe i ranguari në…


Profesionistët në finalen e “Eng Office Masters 2011”

Tenistët profesionist me rangim në listën botërore, ATP, Dimitar Grabuloski…


Arbenita Maliqi triumfon ne “Kosova Ladies Open 2010”

Në Prishtinë përfundoi turneu i tenisit “Kosova Ladies Open 2010”…