Shqip English

Ne Gjakove perfundoi U-14 dhe U-16 per femra

Në organizim të klubit Sporek në Gjakovë u mbajt turneu…


Zyrtari i lartë i ITF-së qëndroi në Kosovë

Hrvoje Zmajic, zyrtari më i lartë për zhvillim i Federatës…


Gurash Hasani triumfon në “Dielli Teb Open”

Gurash Hasani doli fitues i turneut të 9-të me rradhë…


Prishtina SENIOR TOUR 2010 40+, 22-24 May 2010

Me daten 22-24 Maj 2010, ne terrenet e KT Prishtina…