Shqip English

Seminari - Integrimi i Trajnimit mental ne sport

Kryetari Domi dhe trainerat Gezim Mehmeti, Fisnik Bullatovci, Jeton Hajdari,…


Federata e Tenisit të Kosovës perfundoj me Programin e Certifikimit të Trajnerëve

Federata e Tenisit të Kosovës perfundoj me Programin e Certifikimit…