Shqip English

Vizita zyrtare ne Wimbledon

Nënkryetari i Federatës së Tenisit të Kosovës, Jeton Hadergjonaj dhe…


Perfundoi turneu “Dielli TEB Open 2009”

Kurteshi për herë të katërt.
Tenisti i KT…


Ne finale, Kurteshi dhe Bajraliu

Do të përsëritet finalja e vjetshme e turneut më të…


Riaktivizimit te fushave të tenisit në kompleksin sportiv ’ Karagaq’ - Peje

Me vet iniciativë të disa entuziastëve të tenisit te qytetit…


Treneri kosovar i tenisit në hapje të shkollës së tenisit në Ulqin

Jeton Hadergjonaj, trener i tenisit nga Prizreni që është trener…


Fillim pa befasi në Dielli TEB Open 2009

Prishtinë, 13 qershor – Pa ndonjë befasi të veqant ka…