Shqip English

Albanian Bowl 2017 me pjesmarres nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali Zi


Albanian Bowl 2017 me pjesmarres nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali Zi

16 March 2017

Te premten me date 17 mars do te filloj turneu i organizuar nga SHKODRA TENNIS CLUB, ne fushat e National Sport Park ne Tirane. Turneu do te zgjat 3 dite 17-19 mars dhe do te zhvillohen 3 kategorite. Green, U12 dhe U14. Ne kete turne do te marrin pjese lojtare shqiptare nga Mal i Zi , Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia.

Djemt Green

1 Drino Galiqi       Shkoder
2 Grid Halluni       Shkoder
3 Geld Bilali         Shkoder
4 Skender Katana   Ulqin
5 Bellmin Shaboviq Ulqin
6 Isak Bilali           Ulqin
7 Borin Bitraj         Durres
8 Arlis Muko         Durres
9 Johan Sura       Tirane
10 Marko Ikonomi Tirane
11 Kledi Gaba       Tirane
12 Dhimitri Mandili Korce
13 Semi Kito         Prizren
14 Dasar Ymeri     Prishtine
15 Aldin Istrefi       Kosove
16 Joel Biba         Tirane
17 Kron Hoxha       Prishtine
18 Mersid Zeqa     Shkoder


VAJZAT Green

1 Ana Guli       Shkoder
2 Ina Coba     Shkoder
3 Ajri Hoxha   Shkoder
4 Sara Osmani Mitrovice
5 Rita Miftari   Mitrovice
6 Altea Hajziri Kosove
7 Dejza Shabi   Peja
8 Kloe Alicanaj Tirane
9 Sara Laci     Tirane

Te premten
Lajmrimi ne oren 11:30, regjistrimi Shorti 11:30-12:00
Ne oren 12:00 fillojn ndeshjet

Do luhet ne Grupe me nga 3 lojtare.

Topi Green,
Nese grupet jane me nga tre lojtar ndeshjet do i luajn deri ne 5 gejme,

Nese grupet jane me nga 4 lojtare ndeshjet do i zhvillojn deri ne 4 gejme.

U-12 dhe U - 14 ndeshjet ne grup do i luajn 1 set deri ne 6 gejme.

Ne turne do marrin pjes me shume se 80 femije ne 6 kategori,  secila kategori ka me luajt ne grupe.

Nr e telefonit per kontakt neser

Ne rast te voneses se lajmrimit ne turne

+382 69 741 130 Dino (viber)
+355 69 567 90 69 Dino
+355 69 467 55 67 Fation Dibra.