Shqip English

24 administratorë të tenisit fillojnë kursin bazik për administratorë të sportit

Federata e Tenisit të Kosovës i është përgjigjur masivisht ftesës…


Best of 2017

FTK - SHPALLJA E ME TE MIREVE TE VITIT 2017

Vitor Cabral, Drejtor i posaemruar i ITF për Zhvillim te Tenisit në Europë vizitoi Kosovën

Drejtori i ri i Federatës Ndërkombëtare për Zhvillim te Tenisit…


Hrvoje Zmajic, Drejtor për Zhvillimin e Tenisit në Europë viziton Kosovën

Drejtori për Zhvillimin e Tenisit në Europë pranë Federatës Botërore…


Perfundoi Turneu i Tenisit “Pavarsia” ne Tirane

Perfundoi Turneu i Tenisit Pavarsia per moshat +35 dhe U12…


Prishtina, Kampione Ekipore e Kosovës në Tenis

Klubi i tenisit “Prishtina” është Kampion ekipor i Kosovës në…


Kampionati Ekipor i Kosovës - Prizreni finalist i pare

Prizreni është finalist i parë i Kampionatit të nëntë…


Perfundoi turneu i moshave U10 ne organizimin e Federates Shqiptare te Tenisit

Perfundoi turneu i moshave U 10 per tre kategorite(topa te…


Melos Nallbani dhe Aja Broqi triumfuan ne turneun Prizreni Open U12

Të shtunen dhe të dielen Kt Prizreni organizoi turneun U-12…


Sporek Open ROG

Turneu Sporek Open ROG u mbajte diten e shtune me…


Federata e Tenisit I shpreh ngushëllime familjës Nallbani dhe Klubit të Tenisit “Peja”.

Përkujtim
Enes Nallbani – Kryetar i Klubit të Tenisit…


Federata e Tenisit fiton apelin kundër vendimit të ITF në Tribunalin e Pavarur Sportiv

Federata e Tenisit ka fituar apelin në Tribunalin e Pavarur…


EUROKOS Open 2017 - ROG

Perfundoj me sukses turneu Eurokos Open 2017. Ne kete turne…


Federata e Tenisit organizon seminar për përgaditjen mentale në tenis me Igor Saric nga Kroacia

Në vazhdimësi të ndritjes së zhvillimit të trajnerëve dhe të…


Forta Morina dhe Drinor Shamolli fitues te EUROKOS Open 2017 - U12

Forta Morina mposhte Aja Broqin ne finale me rezultat 6:0,3:6,11:9(super…


Turneu i tenisit “Prizreni - Kuq, Portokall, Gjelbërt” 2017

Në organizim të klubit të tenisit “Prizreni” u mbajt turneu…


EUROKOS OPEN 2017 - U12 & ROG

Kete vikend me datat 16 dhe 17 do te zhvillohet…


Melos Nallbani dhe Forta Morina fitues te turneut Mjeshtri Open 2017 - U12

Forta Morina ne finale mposhti me rezultat 6:3,6:4 Aja Broqin…


Mjeshtri Open 2017 - ROG

Red:
Vajzat: 1. Ajla Birdaini 2. Yaysana Maibam

Vesa Gjinaj fituese e Kosova Ladies Open 2017

Ne finale Vesa ishte me e mire se sa kundershtarja…