Shqip English

Kosova per momentin numeron 18 klube te tenisit


Kosova per momentin numeron 17 klube te tenisit.

Klube aktive:

1.K.T. Prishtina
2. K.T. DielliX, Prishtinë
3. K.T. Prizreni
4. K.T. Peja
5. K.T. Trepça, Mitrovicë
6. K.T. Rilindja, Prishtinë
7. K.T. Sporek, Gjakovë
8. K.T. Drenica, Skenderaj
9. K.T. Gjakova
10. K.T. Winner, Graçanicë
11. K.T. Kalaja, Prizren
12. K.T. HotShot, Gjakovë
13. K.T. Tenis Arena, Llapnasellë

Dhe klube jo-aktive:

14. K.T Rahoveci;
15. K.T. Gjilani 99;
16. T.K. Graçanica; dhe
17. T.K. Laki, Mitrovicë.