Shqip English

K.T. Trepca - Mitrovicë


Klubi i tennisit “TREPCA” u themelua me daten 15.08.2003. Themelusit e klubit jane: Burim Citaku, Labinot Rexha dhe Arbnor Gjaka.
Klubi ka kryesin me kite perberje:
Burim Citaku - Kryetar
Bajram Zeneli - Sekretar
Fadil Citaku - Arkatar
Ismet Ahmeti - Antar
Imer Kadriu - Antar
Isak Kadriu - Antar
Mentor Peci - Antar
Klubi i tennisit pergaditjet dhe ushtrimet i zhvillon ne palestren e vogel sportive Fatime Gjaka, klubi ka gjithsej 47 nxenes dhe nxense.
Treneri: Burim Citaku dhe ndihmes treneri Arbnor Gjaka.