Shqip English

K.T. DielliX - Prishtinë


Themeluar më 09.07.1997, me iniciativë të Shkelzen Domit, Driton Latifit dhe Gëzim Mehmetit. Veprimtarinë e zhvillon në fushat e sportit pranë shkolles fillore “Ismajl Qemaili” në Prishtinë. Në orarin e garave është prezente me turneun tradicional “Dielli Open”, në konkurencen e seniorëve dhe “Dielli Kids”.
Klubi është anëtar i Federates së tenisit të Kosoves.
Kryetar: Driton Latifi
Nenkryetar: Gezim Mehmeti
Sekretar/antar bordi: Petrit Jakupi
Antar Bordi: Bekim Ramku
Antar Bordi: Shkumbin Hoxha
Antar Bordi: Vigan Hoxha
Antar Bordi: Visar Behramaj
Kontakti: 044/150-791, 044/152-039
e-mail: toni_lati@hotmail.com