Shqip English

Diell Mehmedi dhe Fresk Sylahsi ne gjysmefinalen te"Peja Open 2019”.


Diell Mehmedi dhe Fresk Sylahsi ne gjysmefinalen te

05 September 2019

05 Shtator 2019


Diell Mehmedi dhe Fresk Sylahsi kane arritur ne gjysmefinalen e qifteve te turneut “Peja Open 2019”.

Garat e tyre do te vazhdoje me dy tenistet nga Maqedonia per tu plasuar ne finale.


I urojme suksese garuesve tane!